2. Kërko informata

Kompania Rajonale e Ujësjellësit Radoniqi Sh.A. Gjakovë
Shfleto kërkesa të tjera të drejtuara te 'Kompania Rajonale e Ujësjellësit Radoniqi Sh.A. Gjakovë' për shembuj se si të formulosh kërkesën tënde.

(një përmbledhje në një rresht të informacionit që ti kërkon, »» »p.sh. 'Statistikat e krimit në nivel komune' )
  • Shkruaje kërkesën tënde me gjuhë të thjeshtë, dhe të saktë.
  • Kërko dokumente apo informata specifike, kjo faqe nuk është e përshtatshme për pyetje të përgjithshme.
  • Mbaje të fokusuar, gjasat janë më të mëdha që të marrësh përgjigjen e dëshiruar (pse?).

Çdo gjë që ke shkruar në këtë faqe, përfshi edhe emrin tënd, do të tregohet publikisht në këtë faqe përgjithmonë (pse?). Nëse je duke mendu me përdor pseudonim, të lutem lexo këtë së pari .

A mund të kërkoj informatë për veten time? »»»Jo! (Kliko këtu për detaje)